Πώληση Μονοκατοικία 92τ.μ. - Δρίμισκος, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 355000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λάμπη, Δρίμισκος

355,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Δρίμισκος

ID: 231521007-39

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

92

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Σε ένα παραδοσιακό και γραφικό χωριό, νότια της πόλης του Ρεθύμνου και μόλις 14 χλμ από τον Πλακιά, στη Δρύμισκο, διατίθεται  προς  πώληση μια μοναδική μονοκατοικία με εκπληκτική θέα στο νότιο κρητικό πέλαγος.

Πρόκειται  για μια μεζονέτα 92τμ, σε οικόπεδο 6000τμ, με απόλυτη ιδιωτικότητα, περιτρυγυρισμένη από έντονο φυσικό τοπίο  και με υπέροχη θέα τις νησίδες Παξιμάδια. 

Κατά την είσοδο μας  στο ακίνητο, συναντάμε έναν φωτεινό και ευρύχωρο ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας , από τον οποίο έχουμε άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι , απ’ όπου απολαμβάνουμε την ανεμπόδιστη θέα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται  η κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο,  καθώς και ένα κοινόχρηστο μπάνιο.

Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, οδηγούμαστε σε έναν επιπλέον φωτεινό χώρο κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση, με δικό του μπαλκόνι.

Ο μοναδικός εσωτερικός σχεδιασμός του σπιτιού χαρακτηρίζεται από διακριτικά και καθαρά χρώματα. Πρόκειται για μία άρτια κατασκευή με προσεκτικό τεχνικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα, περαιτέρω εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες, θα ολοκληρώσουν την μοναδικότητα του ακινήτου.

Στον περίβολο του ακινήτου υπάρχουν ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα, ενώ παράλληλα η μεγάλη έκταση δίνει την δυνατότητα για ριζική διαμόρφωση του χώρου, με την κατάλληλη εξωτερική διακόσμηση καθώς και με την  κατασκευή πισίνας. 

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία, σε ένα ήσυχο περιβάλλον και με απεριόριστη θέα θάλασσα, ενώ παράλληλα  σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται  τα δημοφιλή χωριά Κεραμέ και Πρέβελη. Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σε συνδυασμό με την εξαιρετική τοποθεσία του, το καθιστούν μια ιδανική επιλογή αγοράς τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτικό σκοπό.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.