Πώληση Μεζονέτα 200τ.μ. - Πεδινή, Μπιζάνιο

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μπιζάνιο, Πεδινή

390,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Μπιζάνιο, Πεδινή

ID: 231351001-1484

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη RE/MAX PREMIER από τη LAKKA TEAM
 Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής στην Πεδινή Ιωαννίνων, ισογείου και πρώτου ορόφου, 200 τετραγωνικών μέτρων στο σύνολο, κατασκευής του 2004, με ιδανικά διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο. Πιο συγκεκριμένα:
Αποτελείται στο ισόγειο , συνολικής επιφάνειας 114 τ.μ. από τραπεζαρία- καθιστικό-κουζίνα, σαλόνι, λουτρό, δωμάτιο, εξώστες και ημιυπαίθριους χώρους. Στον 1ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 86 τ.μ., συναντούμε τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master bedroom, λουτρό και εξώστες. Όλα τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής, με τις λεπτομέρειες σε κάθε χώρο ξεχωριστά να κάνουν την διαφορά. Διαθέτει εσωτερική σκάλα με την οποία επικοινωνούν τα δύο επίπεδα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες κάθε οικογένειας και διευκολύνοντας την καθημερινότητά της. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενεργειακό τζάκι, boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά ένα ακίνητο τόσο λειτουργικό αλλά και άκρως ποιοτικά κατασκευασμένο και μόλις λίγα λεπτά από όλα τα εμπορικά καταστήματα, σχολεία, σούπερμαρκετ και όλες τις σύγχρονες υποδομές του κέντρου της πόλης.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για επίσκεψη του ακινήτου καλέστε μας στο 2651038400.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Δίκτυο Τηλεφώνου

Κήπος

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Επιτρέπονται κατοικίδια

Δίκτυο Υδρευσης

Πρόσοψης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.