Ενοικίαση Eπαγγελματικό Kτήριο 192τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1500 €

Επαγγελματικό - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

1,500 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-336

Συνολικά Δωμάτια

7

Τετραγωνικά Μέτρα

192

Έτος Κατασκευής

1937

Όροφος

Ισόγειο

Νέα Aποκλειστική Aνάθεση ενοικίασης επαγγελματικού ακινήτου από τη σύμβουλο ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη και την RE/MAX Specialists.
Στην καρδιά μια της πόλης των Χανίων προσφέρεται προς ενοικίαση επαγγελματικός χώρος 192 τ.μ.
Το ακίνητο είναι υπερυψωμένο ισόγειο και βρίσκεται σε κτίριο που αποτελείται από μία επιπλέον κατοικία πρώτου ορόφου, είναι  προσόψεως, διαμπερές, και αποτελείται από 9 ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους ανάμεσά τους κ δύο τουαλέτες. Ενδείκνυται για οποιαδήποτε αλλαγή, ή μετατροπή. 
Έχει ύψος στο εσωτερικό του 3.80μ
Είναι Ιδανικό είτε για διαμόρφωση τουριστικού καταλύματος, είτε γραφείων, ιατρείων ή άλλων επαγγελματικών χρήσεων.
Έχει ξεκινήσει ήδη το κομμάτι της ανακατασκευής με προσθήκη νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και σωληνώσεων, το οποίο θα ολοκληρωθεί από τον ενοικιαστή ανάλογα τη χρήση και τη σχεδίαση των χώρων.

Επιπλέον, διαθέτει εξωτερικό χώρο με μεγάλη αυλή και κήπο περίπου 250 τ.μ., ο οποίος  μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εξωτερικό χώρο με πλούσια βλάστηση κ όμορφο κήπο , ιδιαίτερα όταν πρόκειται  για τουριστικό κατάλυμα, με δυνατότητα δημιουργίας χώρων πρωινού, ή υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Ιδανική τοποθεσία στο κέντρο, με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες και υπηρεσίες.

Για να συντονίσετε μία συνάντηση, ή ραντεβού και να δείτε το χώρο από κοντά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο εξής τηλέφωνο: +306995786611 ή στο email: mgypaki@gmail.com
Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας
RE/MAX Specialists Chania

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.