Ενοικίαση Μεζονέτα 200τ.μ. - Καρτερός, Γούβες

Ζητούμενη τιμή: 1250 €

Μεζονέτα - Ενοικίαση - Γούβες, Καρτερός

1,250 €

Ν. Ηρακλείου, Γούβες, Καρτερός

ID: 231901005-96

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

Διατίθεται προς ενοικίαση μεζονέτα 200τμ στην περιοχή Καρτερός, κατασκευασμένη το 1998, ιδανική για όσους αναζητούν άνεση και μοναδική θέα στη θάλασσα.

Στον 1ο όροφο της κατοικίας υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Ο 2ος όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, έναν χώρο γραφείου και ένα μεγάλο μπάνιο, προσφέροντας άνεση και ευρυχωρία.

Η κατοικία διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες, αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και τζάκι για ζεστές στιγμές το χειμώνα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ανοιχτό πάρκινγκ για άνετη στάθμευση και μπάρμπεκιου για κοινωνικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να ζουν κοντά στη φύση, σε ήσυχη περιοχή με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και στην πόλη του Ηρακλείου. Τέλος απέχει 7 χιλιόμετρα απο την πόλη του Ηρακλείου και 6 χιλιόμετρα απο το αεροδρόμιο.
Κατοικίδια δεκτά.
Η REMAX Specialists είναι μέλος του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ακινήτων, με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου, συμπεριλαμβανομένων οικιστικών, εξοχικών, εμπορικών και επενδυτικών ακινήτων, καθώς και οικοπέδων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Παναγιώτα Περιβολάρη
☎️ +30 6975990708
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας,
RE/MAX Specialists
Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Επιτρέπονται κατοικίδια

Ανακαινισμένο

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Θέσεις Parking: Πέντε

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.