Ενοικίαση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 480 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

480 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

ID: 231571032-74

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

1966

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3109 - Θεσσαλονίκη - Χαριλάου

Ενοικιάζεται
πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, προσφέροντας μια άνετη και λειτουργική διαρρύθμιση. Χτισμένο το 1966, διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ και προσφέρει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, καθώς και πατώματα από πλακάκι και ξύλο. Η είσοδος είναι ασφαλής, με θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ενώ το διαμέρισμα εξοπλίζεται με κλιματιστικό (A/C) και ηλεκτρικές συσκευές. Είναι φωτεινό, προσφέρει ανοιχτωσιά όπως και δύο μπαλκόνια, ένα στο σαλόνι, στην πρόσοψη της οικοδομής και ένα στο υπνοδωμάτιο και διαθέτει επιπλέον ντουλάπα. Πρόκειται για έναν ιδανικό χώρο που συνδυάζει άνεση και ασφάλεια, σε μια εξαιρετική τοποθεσία της Θεσσαλονίκης.

Ένα ευρύχωρο, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές, όσο και εργαζόμενους. Βρίσκεται δίπλα σε στάσεις λεωφορείων, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης, καλύπτοντας κάθε άμεση ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.