Πώληση Διαμέρισμα 76τ.μ. - Καλά Νερά, Μηλιές

Ζητούμενη τιμή: 152000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Μηλιές, Καλά Νερά

152,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μηλιές, Καλά Νερά

ID: 230941115-59

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

76

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

1ος

Στύλας Ρήγας, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα 1ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 76 τ.μ., σε οικόπεδο 90 τ.μ., στις Μηλιές, Καλά Νερά, μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα. Το διαμέρισμα, κατασκευασμένο το 2006, διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο, ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι Γ, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξοπλισμένο με ατομική θέρμανση πετρελαίου, τζάκι και κλιματισμό, το ακίνητο εξασφαλίζει άνεση όλο τον χρόνο. Επιπλέον, διαθέτει ξύλινα κουφώματα, διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι και πόρτα ασφαλείας με τρίαινα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Στους εξωτερικούς χώρους, το διαμέρισμα προσφέρει άνετα μπαλκόνια 17 τ.μ. με απεριόριστη θέα, καθώς και αποθήκη 28 τ.μ., κήπο και χώρο στάθμευσης. Με την προνομιακή του τοποθεσία κοντά στη θάλασσα, αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία ή μόνιμη διαμονή.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.