Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4000τ.μ. - Καλαμάκι, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λαγανάς, Καλαμάκι

220,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Καλαμάκι

ID: 232121002-85

Τετραγωνικά Μέτρα

4000

Κωδικός ακινήτου: 2-169 

Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο εμβαδού 4000 τ.μ. σε εξαιρετικά πλεονεκτική τοποθεσία, ιδανική για ανάπτυξη επαγγελματικού κτιρίου. Τοποθετημένο σε κεντρική τοποθεσία, βρίσκεται κοντά σε πολυάριθμες καθιερωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών είναι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία καθώς και καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Η κομβική θέση του οικοπέδου παρουσιάζει μια δελεαστική και δυναμική επενδυτική ευκαιρία, συνδυάζοντας υψηλή προβολή και εύκολη πρόσβαση σε μια περιοχή με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η προνομιακή του τοποθεσία και η πλησιέστατη πρόσβαση στο αεροδρόμιο του νησιού αλλά και σε κύριες μεταφορικές οδούς και υποδομές ενισχύουν την αξία του οικοπέδου ως επιθυμητού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η τριγύρω περιοχή είναι επίσης γνωστή για τις πλούσιες φυσικές ομορφιές της και τις κοντινές παραλίες που αποτελούν πόλο έλξης τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες. Μερικές από αυτές ειναι η παραλία του Καλαμακίου και του Λαγανά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για διαφορετικές χρήσεις του οικοπέδου, από εμπορικές και τουριστικές δραστηριότητες μέχρι και επένδυση σε ακίνητη περιουσία.
Η προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή καθιστά το οικόπεδο ακόμα πιο ελκυστικό για επενδυτές που αναζητούν μακροπρόθεσμη απόδοση.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.