Πώληση Διαμέρισμα 93τ.μ. - Γκύζη-Άρειος Πάγος, Γκύζη-Πεδίον Άρεως

Ζητούμενη τιμή: 210000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Γκύζη-Πεδίον Άρεως, Γκύζη-Άρειος Πάγος

210,000 €

Αθήνα - Κέντρο, Γκύζη-Πεδίον Άρεως, Γκύζη-Άρειος Πάγος

ID: 231701008-91

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

93

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 5-3163 - Γκύζη - Πεδίον Άρεως Γκύζη - Άρειος Πάγος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, προεγκατάσταση Α/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 750 μέτρα - Τιμή: 210.000 € (Κωδικός γραφείου 231701015-605) Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας του 1969, Είναι διαμπερές, ευάερο και ευήλιο και βλέπει μέχρι και Λυκαβηττό από το πλάι. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε ένα μεγάλο σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα με πάσο, 1 μικρό υπνοδωμάτιο που μπορεί να γίνει και γραφείο, 1 wc, 1 κύριο μπάνιο, και 2 υπνοδωμάτια με μπαλκόνια στον ακάλυπτο.
Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πριν 15 χρόνια και έχουν αλλαχτεί όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έχουν τοποθετηθεί αλουμίνια κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, έχει τοποθετηθεί πόρτα ασφαλείας
Έχει ανακαινιστεί το μπάνιο και έχουν μπει καινούρια είδη υγιεινής καθώς και η κουζίνα και έχουν τοποθετηθεί καινούρια ντουλάπα. Διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα με boiler. Για θέρμανση ψύξη διαθέτει 3 A/C τα οποία θα παραμείνουν στο ακίνητο. Η πολυκατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου την οποία δεν ανάβει για λόγους οικονομίας, περνάει το φυσικό αέριο σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αυτονομηθεί.
Βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή και ασφαλή περιοχή στο Γκύζη, πίσω από τον Άρειο Πάγο. Σε απόσταση μόλις 11 λεπτά περπάτημα από το μετρό των Αμπελοκήπων και 5 λεπτά από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Κοντά σε νοσοκομεία, απέναντι από σούπερ μάρκετ.
Πολύ καλή επιλογή για επένδυση αλλά και για ιδιοκατοίκηση.
Ενδείκνυται και για επαγγελματική δραστηριότητα λόγο του σημείου. | Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Ανακαινισμένο

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.