Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 15068τ.μ. - Μποχάλη, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Μποχάλη

450,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Μποχάλη

ID: 232121002-80

Τετραγωνικά Μέτρα

15068

Κωδικός ακινήτου: 2-203 - Video

Πωλείται στις Βαρρές Ζακύνθου οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 15068 τ.μ. Το υπέροχο αυτό οικόπεδο διαθέτει επιτρεπόμενη δόμηση 400 τ.μ., ενώ η πρόσοψή του στον κεντρικό δρόμο της περιοχής εκτείνεται σε 36 μέτρα. Με ελαιόδεντρα που στολίζουν το τοπίο, το οικόπεδο έχει επίπεδη επιφάνεια ενώ παρουσιάζει ανηφορική κλίση στο βάθος, προσφέροντας εκπληκτική, απεριόριστη θέα στον κάμπο της Ζακύνθου.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, ανάμεσα στην πόλη της Ζακύνθου και το Τσιλιβί, σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή που φιλοξενεί πολλές πολυτελείς βίλες. Η παραλία του Τσιλιβί απέχει μόλις 5 λεπτά οδήγησης, ενώ ο ίδιος χρόνος απαιτείται για να φτάσετε στο κέντρο της περιοχής, όπου θα βρείτε πολλά εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Η πόλη της Ζακύνθου είναι επίσης κοντά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις του κέντρου. Επιπλέον, το οικόπεδο βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από τον Λόφο του Στράνη, ενώ σε 3 λεπτά οδήγησης μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα του νησιού από την όμορφη Μπόχαλη. Η τοποθεσία συνδυάζει την εγγύτητα σε σημαντικές ανέσεις με την ηρεμία της φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας το ιδανικό για ποικιλία χρήσεων και ανάπτυξης.

Το οικόπεδο προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία, καθώς διαθέτει εύκολη πρόσβαση και καλή μορφολογία, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτούνται πολλές εργασίες για την αξιοποίησή του.
Ο νέος ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα, εάν το επιθυμεί, να διαχωρίσει το οικόπεδο, γεγονός που θα διπλασιάσει τη δυνατότητα δόμησης στα 800 τετραγωνικά μέτρα για την ανέγερση κατοικίας. Επιπλέον, σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης, όπως η κατασκευή βιλών, συγκροτήματος κατοικιών ή μιας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας, η δυνατότητα δόμησης αυξάνεται σημαντικά. Η ευελιξία αυτή προσφέρει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και προσαρμογής του οικοπέδου στις ανάγκες του ιδιοκτήτη, κάνοντάς το μια πολύτιμη επενδυτική ευκαιρία.

Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το οικόπεδο ιδανικό για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας ή για οποιασδήποτε άλλη επαγγελματική χρήση, με βάση και την επιτυχημένη εμπορική ανάπτυξη της περιοχής όπου τα τελευταία χρόνια εκεί έχουν χτιστεί αρκετά τουριστικά καταλύματα. Η τοποθεσία, η απίστευτη θέα, η εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο, καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών δομών συνθέτουν μια μεγάλη ευκαιρία για επένδυση και ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Περίφραξη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.