Ενοικίαση Διαμέρισμα 57τ.μ. - Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 680 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μπότσαρη

680 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μπότσαρη

ID: 231571032-72

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

57

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3104 - Θεσσαλονίκη - Μπότσαρη

Ενοικιάζεται εξαιρετικό, επιπλωμένο διαμέρισμα 57 τ.μ., στον 2ο όροφο, κατασκευής 2013, ενεργειακής κλάσης Β. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετη σαλοκουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Προσφέρει θέρμανση ατομική με φυσικό αέριο, ενώ τα μεγάλα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου επιτρέπουν άπλετο φως και θέα σε όμορφο πάρκο. Οι χώροι διαθέτουν δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο, προσδίδοντας πολυτέλεια και ζεστασιά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρας, κλιματιστικό (A/C), όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακός θερμοσίφωνας, θυροτηλεόραση και ανοιχτή, φωτεινή διάταξη των χώρων. Έχει θέα σε ένα όμορφο πάρκο.

Η περιοχή είναι ασφαλής, ήσυχη στο ύψος που βρίσκεται το διαμέρισμα και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε super markets, φαρμακεία, σχολεία, πάρκα και καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, υπάρχουν στάσεις λεωφορείων δίπλα στο ακίνητο, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, καθώς και πολύ κοντά στην παραλιακή. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.