Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2613τ.μ. - Άγιος Ονούφριος, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 670000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

670,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

ID: 231671015-238

Τετραγωνικά Μέτρα

2613

Πωλείται στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου Χανίων γωνιακό οικόπεδο με κτίσμα, εντός σχεδίου πόλεως με συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 2.613τ.μ. και με εμβαδόν κτίσματος 335 τ.μ.

Η δυνατότητα δόμησης του ακινήτου φτάνει τα 1.500τ.μ. με μέγιστο ύψος τα 7,5 μέτρα συν την δυνατότητα επικλινής στέγης σύμφωνα με την νομοθεσία της περιοχής.

Πολύ σημαντικό στοιχείο, επίσης, είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα τεμαχισμού του οικοπέδου σε 5 έως και 6 τμήματα με το κάθε ένα από αυτά να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο!!!

Το ακίνητο βρίσκεται σε πάρα πολύ πλεονεκτική θέση καθώς είναι μόλις 150 μέτρα από την παραλία Αγίου Ονουφρίου και επίσης έχει πλήρη και απεριόριστη θέα θάλασσα και αστικό τοπίο.

Ο Άγιος Ονούφριος είναι μία σταθερά αναπτυσσόμενη περιοχή με σωστό ρυμοτομικό σχεδιασμό και βρίσκεται πολύ κοντά, μόλις 800 μέτρα απόσταση, στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.
Η πόλη των Χανίων Κρήτης βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ, το λιμάνι της Σούδας είναι στα 7 χλμ και το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης απέχει 5 χλμ.

Το οικόπεδο θεωρείται κατάλληλο για ιδιωτική χρήση, για επαγγελματική χρήση όπως επίσης και για επένδυση χρημάτων.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Υδρευσης

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.