Πώληση Πολυκατοικία 172τ.μ. - Άγιος Αθανάσιος, Καβάλα

Ζητούμενη τιμή: 235000 €

Οικιστικό - Πώληση - Καβάλα, Άγιος Αθανάσιος

235,000 €

Ν. Καβάλας, Καβάλα, Άγιος Αθανάσιος

ID: 231331031-21

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

172

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-17584 - Καβάλα Άγιος Αθανάσιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα κτίριο οικιστικό 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 172 τ.μ. σε οικόπεδο 189 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1960 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, αποθήκη 16 τ.μ., κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα - Τιμή: 235.000 € (Κωδικός γραφείου 231331031-21) Πωλείται διώροφη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 172,32τμ. με εξωτερική αποθήκη επιφάνειας 16,70τμ. σε διαμπερές οικόπεδο επιφάνειας 189τμ. στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου.
Η οικοδομή αποτελείται από :
- Ισόγειο διαμέρισμα, επιφάνειας 65,38τμ. που κατασκευάστηκε το 1960, από πέτρα και στους εσωτερικούς τοίχους, πράγμα που προσφέρει εξαιρετική μόνωση , στο οποίο υπάρχει σαλόνι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, μεγάλο χολ και μπάνιο το οποίο έγινε εξ ολοκλήρου καινούργιο το 2022 και με την αλλαγή σωληνώσεων. Τα πατώματα είναι από πλακάκι , τα κουφώματα PVC με σίτες τοποθετημένα το 2003, για ζεστό νερό υπάρχει θερμοσίφωνας ενώ για θέρμανση διαθέτει 2 A/C και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης τζακόσομπας.

- Διαμέρισμα 1ου ορόφου, επιφάνειας 106,94τμ. συμβατικής κατασκευής του 1983, με ολική ανακαίνιση το 2003, όταν έγινε και η προσθήκη της στέγης ,στο οποίο υπάρχει ένας μεγάλος χώρος που λειτουργεί ως προθάλαμος, ενιαίος χώρος κουζίνας με σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, και αποθήκη. Τα πατώματα είναι laminate, πλακάκι στα υπνοδωμάτια και μωσαϊκό στην αποθήκη, τα κουφώματα PVC με σίτες, ηλιακός για ζεστό νερό ενώ για θέρμανση υπάρχουν οι σωληνώσεις και έχουν γίνει όλες οι εγκαταστάσεις για σύνδεση ατομικής θέρμανσης με καλοριφέρ χωρίς όμως να υπάρχουν τα σώματα ενώ η μελέτη προβλέπει την τοποθέτηση του λέβητα στην εξωτερική αποθήκη, όπου και βρίσκεται τοποθετημένος ο θερμοσίφωνας του κάτω διαμερίσματος .
Τα δύο διαμερίσματα επικοινωνούν με εξωτερική σκάλα.
Η οικοδομή, η οποία διατίθεται, κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες, με τα υφιστάμενα έπιπλα του πάνω διαμερίσματος, ξεχωρίζει για την θέα της και τον κήπο και αποτελεί εξαιρετική πρόταση για ιδιοκατοίκηση γιατί με κατάλληλη άδεια και παρεμβάσεις μπορεί να μετατραπεί σε μονοκατοικία με κήπο μέσα στην πόλη , σε περιοχή κοντά σε σχολείο , σε στάση λεωφορείου και super market.
Εναλλακτικά , σύμφωνα με την επιθυμία του αγοραστή μπορεί να παραμείνουν στην οικοδομή δύο ξεχωριστά διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση ή για επένδυση.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.