Ενοικίαση Διαμέρισμα 65τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 420 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

420 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571032-68

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

65

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός ακινήτου: 109-3084 - Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφου, συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 1977 και έχει ενεργειακή κλάση Ε. Διαθέτει σύστημα θέρμανσης με κλιματισμό, παρέχοντας δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα πατώματα αποτελούνται από πλακάκι και ξύλο, συνδυάζοντας αισθητική και πρακτικότητα. Η ασφάλεια ενισχύεται με την πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κλιματιστικό, ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων), διπλά τζάμια και ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας. Το διαμέρισμα είναι εξαιρετικά φωτεινό και προσφέρει νυχτερινό ρεύμα για επιπλέον οικονομία.

Ένα οικονομικό, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές αλλά και εργαζόμενους. Βρίσκεται δίπλα σε στάσεις ΜΜΜ, νοσοκομεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης καθώς και μόλις λίγα λεπτά από τα Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Μπάνιο

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.