Ενοικίαση Διαμέρισμα 70τ.μ. - Φάληρο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο

650 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο

ID: 231571032-67

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

70

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

6ος

Κωδικός Ακινήτου: 109-3043 - Θεσσαλονίκη - Φάληρο

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο, πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα στον 6ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. Το ακίνητο περιλαμβάνει 2 άνετα υπνοδωμάτια, ευρύχωρη σαλοκουζίνα και μοντέρνο μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 1970 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ. Προσφέρει θέρμανση με κλιματισμό, ενώ από τα μπαλκόνια με θέα στο αστικό τοπίο και το Χωριάτη. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, μεγάλες ντουλάπες, ανελκυστήρα, κλιματιστικό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες και διπλά τζάμια. Ιδιαίτερα φωτεινό και ευρύχωρο, προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή διαμονής στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Ένα ευρύχωρο, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές, όσο και εργαζόμενους. Βρίσκεται δίπλα σε στάσεις λεωφορείων όπως και τη στάση του μετρό, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης, καλύπτοντας κάθε άμεση ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.