Πώληση Κατάστημα 54τ.μ. - Νέα Μουδανιά, Μουδανιά

Ζητούμενη τιμή: 99000 €

Κατάστημα - Πώληση - Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

99,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

ID: 231511046-37

Τετραγωνικά Μέτρα

54

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1999

Όροφος

1ος

Προς Πώληση αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!

Eπαγγελματικός χώρος 1ου ορόφου, στο κέντρο των Νέων Μουδανιών, στην Χαλκιδική. Το συνολικό του εμβαδόν είναι 53,5 τετραγωνικά μέτρα. Είναι διαμπερές και διαθέτει ενιαίο χώρο και wc. Έχει μεγάλα παράθυρα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ φωτεινό. Θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως εμπορικό κατάστημα, γραφειακός χώρος, ιατρείο κ.α. Τα μέτρα βιτρίνας σε μήκος αλλά και σε ύψος είναι ιδανικά ώστε να καλύψετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Βρίσκεται στο κέντρο των Νέων Μουδανιών, κοντά εμπορικά καταστήματα, super market, τράπεζες και υπηρεσίες, ιατρεία και καταστήματα εστίασης.

Κωδικός ακινήτου: 1083531

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας δείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο ή ακόμα και να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο. Επίσης είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), για να συντάξετε κάποια έγγραφα που μπορεί να χρειαστούν όπως παραπεμπτικό, έντυπο προσφοράς κ.λπ.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.