Ενοικίαση Διαμέρισμα 46τ.μ. - Δόξα, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 420 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Δόξα

420 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Δόξα

ID: 231571032-65

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

46

Έτος Κατασκευής

1972

Όροφος

Ημιυπόγειο

Κωδικός ακινήτου: 109-3090 - Θεσσαλονίκη - Δόξα

Ενοικιάζεται
ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο ημιυπόγειο διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 46 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 1972, ενώ ανακαινίστηκε πλήρως το 2019.
Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, συνθετικά κουφώματα, πλακάκια στο δάπεδο, θωρακισμένη πόρτα, ντουλάπα και διπλά τζάμια για βέλτιστη θερμομόνωση. Το διαμέρισμα προσφέρει επιπλέον ανέσεις όπως κλιματιστικό (A/C), πλήρεις ηλεκτρικές συσκευές και άνετους, φωτεινούς χώρους. Διαθέτει επίσης πρόσβαση σε ιδιωτική αυλή. Είναι μόλις λίγα μέτρα από τα Πανεπιστήμια και τη ΣΣΑΣ, πάνω από την Εγνατία σε πολύ ήσυχη τοποθεσία.

Ένα οικονομικό, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές, όσο και εργαζόμενους. Βρίσκεται δίπλα σε στάσεις ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης, καλύπτοντας κάθε άμεση ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.