Πώληση Μονοκατοικία 161τ.μ. - Κόρθιο, Άνδρος

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Άνδρος, Κόρθιο

150,000 €

Ν. Κυκλάδων, Άνδρος, Κόρθιο

ID: 231671035-113

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

161

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθεται Αποκλειστικά από τον Χαρίτο Μαυριδάκη και τη REMAX Specialists Chania.

2 αυτόνομα διαμερίσματα στην Καππαριά Άνδρου σε οικόπεδο 1.200 τ.μ.Στο ισόγειο των 54.45τ.μ αποτελείται  από ένα διαμέρισμα με μεγάλη κουζίνα, μπάνιο και 1 υπνοδωμάτιο, ενώ εξωτερικά υπάρχει μεγάλη αυλή με ξεχωριστή είσοδο από το δεύτερο διαμέρισμα του κτηρίου και μια αποθήκη 10τ.μ περίπου.

Στον όροφο συναντάμε ένα διαμέρισμα 96,25τ.μ όπου αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα αίθριο που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με θέα στα παρθένα βουνά του νησιού. Από την μπροστινή πλευρά του σπιτιού έχουμε ένα μπαλκόνι, ενώ από την πίσω υπάρχει μια μεγάλη αυλή η οποία έχει επίσης ανεξάρτητη είσοδο.

Στο οικόπεδο υπάρχουν 20 ελαιόδεντρα καθώς και άλλα 30 διάφορα δέντρα όπως βερικοκιές, αβοκάντο, ροδιές κ.α. τα οποία, βάσει συμβολαίων, έχουν δικαίωμα άρδευσης από φυσική πηγή και απέχει λίγα μόλις μέτρα από το ευρωπαϊκό μονοπάτι Κ4 της Άνδρου όπου  το επισκέπτονται εκατοντάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να το διασχίσουν.

Το ακίνητο απέχει μόλις 7 λεπτά από την δημοφιλέστερη παραλία του νησιού, της γριάς το πήδημα, και μόνο 12 λεπτά από το Κόρθι, όπου κάποιος μπορεί να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα. Η απόσταση από τη Χώρα είναι στα 25 λεπτά και το λιμάνι περίπου 30 με το αυτοκίνητο. Επίσης υπάρχει 2-3 φορές την ημέρα δρομολόγιο λεωφορείου.Πρόκειται για ένα σπίτι που προσφέρεται για κάποιον άνθρωπο η μία οικογένεια που θέλει αν ξεφύγει από τους τρελούς ρυθμούς της πόλης και να θέλει να ζήσει σε ένα πολύ ήσυχο, αλλά όχι εντελώς απομονωμένο σπίτι σε ένα νησί ή για κάποιον που θέλει να αποκτήσει ένα σπίτι διακοπών για να απολαμβάνει την φύση και τα παρθένα τοπία της.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359
RE/MAX Specialists
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.