Πώληση Γραφείο 44τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 12000 €

Γραφείο - Πώληση - Ιωάννινα, Κέντρο

12,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231541001-106

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

44

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 4-302 - Ιωάννινα Κέντρο κεντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο επιπλωμένο γραφείο στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 44 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, σαλοκουζίνα, . Είναι κατασκευασμένο το 2005 και διαθέτει θέα σε πλατεία, κουφώματα αλουμινίου, A/C, εξοπλισμό, ρολά ασφαλείας, ανελκυστήρα φορτίων - Τιμή: 12.000 € Επιχείρηση προς πώληση. Πλήρως ανακαινισμένο δωμάτιο εξοπλισμένο για ιατρείο στο κέντρο της πόλης στην οδό Μιχαήλο Αγγέλου-Χαράλαου Τρικούπη (Μπλε Κτήριο) στον δεύτερο όροφο. Το δωμάτιο χρησιμοποιείται σήμερα για φυσιοθεραπεία και μασάζ, εξοπλισμένο με επαγγελματικό τραπέζι μασάζ με αυτόματη ρύθμιση ύψους, ξύλινη σάουνα, μηχανή δόνησης, καρέκλα για μασάζ αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης και γραφείο. Υπάρχει μια αίθουσα αναμονής για τους πελάτες, εξοπλισμένη με καναπέ και τραπεζάκι.
Οι χώροι είναι κατάλληλοι για γιατρό κάθε ειδικότητας, παιδίατρο, διατροφολόγο.
Το κτίριο περιέχει μεγάλο αριθμό ιατρείων - θεραπευτή, κοσμετολόγο-δερματολόγο, οδοντίατρο, το ίδιο το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στη διασταύρωση των κύριων εμπορικών δρόμων με συνεχή ροή ανθρώπων και περιβάλλεται από καταστήματα και εμπορικά κέντρα, γεγονός που εξασφαλίζει συνεχή εισροή πελατών

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.