Πώληση Βίλα 300τ.μ. - Κέντρο, Σύβοτα

Ζητούμενη τιμή: 1400000 €

Βίλα - Πώληση - Σύβοτα, Κέντρο

1,400,000 €

Ν. Θεσπρωτίας, Σύβοτα, Κέντρο

ID: 232171018-4

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

Ισόγειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ RE/MAX DIRECT
Πωλείται Βίλα 300 τ. μ. σε οικόπεδο 400 τ. μ. με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, στην παραθαλάσσια περιοχή των Συβότων, κατασκευής 2005. Είναι χτισμένη σε μοναδικό σημείο στην άκρη του οικισμού το οποίο προσδίδει στο ακίνητο την ιδιωτικότητα που ο καθένας θα επιθυμούσε να έχει. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και 3 κουζίνες εκ των οποίων η μία είναι στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) και οι άλλες δύο στο δεύτερο (1ος όροφος). Στο πρώτο επίπεδο θα βρείτε πολυτελή πισίνα με SPA, ένα μικρό καταρράχτη και στον 1ο όροφο δύο ευρύχωρα μπαλκόνια με μοναδική θέα. Είναι μία Βίλα πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, έχει αυτόνομη κεντρική θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και τζάκι. Ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται είναι ιδιωτικός και οι θέσεις πάρκινγκ που διαθέτει είναι 10. Κάτω από αυτόν θα βρείτε μία σκάλα η οποία καταλήγει σε ιδιωτική αποβάθρα πάνω στη θάλασσα. Βρίσκεται 300 μ. από το κέντρο των Συβότων, είναι σε γωνιακή θέση χτισμένη και η θέα κόβει την ανάσα από οποιοδήποτε σημείο και αν κοιτάξεις. 
Η θέση και η διαμόρφωση του ακινήτου δίνει τη δυνατότητα τόσο για μία Βίλα αναψυχής και ιδιοκατοίκησης όσο και για την εκμετάλλευσή της τη θερινή εποχή. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.