Πώληση Μεζονέτα 180τ.μ. - Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 230000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ευκαρπία

230,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ευκαρπία

ID: 231321099-17006

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: #1099-17006 | Ευκαρπία, Κέντρο: Πωλείται αποκλειστικά από την Remax Gold εξαιρετική αυτόνομη μεζονέτα τριών επιπέδων 180τμ στην Ευκαρπία. Ένα ακίνητο που έχει κατασκευαστεί με υλικά άριστης ποιότητας. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και μπάνιο. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι,την τραπεζαρία,την κουζίνα και ένα μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Να αναφέρουμε ότι μπορεί άνετα να δημιουργηθεί και ένα τέταρτο δωμάτιο. Επίσης το ισόγειο μπορεί να αυτονομηθεί καθώς έχει την δική του ξεχωριστή είσοδο. Διαθέτει αποκλειστική χρήση κήπου και όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε άνετα μπαλκόνια. Η θέρμανση του ακινήτου γίνεται με ατομικό πετρέλαιο και με δυνατότητα μετατροπής σε ατομικό φυσικό αέριο. Το πάτωμα του ακινήτου είναι πλακάκι,τα κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και σίτες. Επίσης όλα τα μπαλκόνια διαθέτουν τέντες. Υπάρχει έτοιμη εγκατάσταση συναγερμού και ηλιακού θερμοσίφωνα. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά,τα σχολεία και μ.μ.μεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Τζάκι

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Τοποθεσία: Κέντρο

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.