Ενοικίαση Διαμέρισμα 32τ.μ. - ΔΕΘ-Πανεπιστήμια, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 400 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), ΔΕΘ-Πανεπιστήμια

400 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), ΔΕΘ-Πανεπιστήμια

ID: 231571032-64

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

32

Έτος Κατασκευής

1971

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός Ακινήτου: 109-3075 - Θεσσαλονίκης - ΔΕΘ - Πανεπιστήμια
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή ΔΕΘ - Πανεπιστήμια, προσφέρεται προς ενοικίαση πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφου, συνολικής επιφάνειας 32 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, φωτεινό σαλόνι, λειτουργική κουζίνα και μπάνιο. Χτισμένο το 1971, το ακίνητο διαθέτει ενεργειακή κλάση Δ και είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για θέρμανση, αλουμινένια κουφώματα και πόρτα ασφαλείας με τρίαινα για επιπλέον προστασία. Στις παροχές περιλαμβάνονται επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες, κλιματιστική μονάδα (A/C), ηλεκτρικές συσκευές και διπλά τζάμια για καλύτερη μόνωση.

Ένα οικονομικό, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές αλλά και εργαζόμενους. Βρίσκεται δίπλα σε στάσεις ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης, δίπλα στη ΣΣΑΣ, καθώς και μόλις λίγα λεπτά από τα Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Διαμπερές

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.