Ενοικίαση Διαμέρισμα 38τ.μ. - Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 380 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

380 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

ID: 231571032-63

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

38

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3074 - Θεσσαλονίκη - Ιπποκράτειο
Διατίθεται προς ενοικίαση ανακαινισμένο διαμέρισμα 5ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 38 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι (το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί και ως δεύτερο υπνοδωμάτιο), κουζίνα και μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 1975 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Δ. Πρόκειται για ένα άνετο και λειτουργικό χώρο με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου, δάπεδα laminate, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες και διπλά τζάμια. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση.

Ένα οικονομικό, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές αλλά και εργαζόμενους. Βρίσκεται δίπλα σε στάσεις ΜΜΜ, νοσοκομεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης, τον Αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης/Ν. Μουδανιών, καθώς και μόλις λίγα λεπτά από τα Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.