Ενοικίαση Διαμέρισμα 150τ.μ. - Γαλήνη, Ωραιόκαστρο

Ζητούμενη τιμή: 1200 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ωραιόκαστρο, Γαλήνη

1,200 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Ωραιόκαστρο, Γαλήνη

ID: 231321038-17115

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

1ος

Κωδικός Ακινήτου: #1038-17115 | ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (περιοχή ΓΑΛΗΝΗ), ενοικιάζεται εξαιρετικό διαμέρισμα 150τμ, 1ου ορόφου, κατασκευής του 1990. Μπαίνοντας από την είσοδο του σπιτιού, συναντάμε μια μεγάλη σαλοκουζίνα, με τραπεζαρία και τζάκι, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα και παράθυρο και ένα WC. Διαθέτει ατομικό φυσικό αέριο, A/C, τέντες, σίτες, συναγερμό, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα ξύλινα καινούρια με διπλά τζάμια, μεγάλα μπαλκόνια, είναι διαμπερές, το δάπεδο είναι από ξύλο και πλακάκι. Έξω έχει κήπο με φυτά και δέντρα (με δυνατότητα περιποίησής του από κηπουρό), κλειστή θέση στάθμευσης (γκαράζ), αποθήκη και κεντρική πόρτα εισόδου στην αυλή με τηλεχειρισμό. Δίνεται πλήρως επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες), όλα σε εξαιρετική κατάσταση. Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά και άμεση πρόσβαση στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον περιφερειακό. Πρόκειται για ιδανική κατοικία για οικογένεια αλλά και αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την διαμονή κοντά στην πόλη με την ησυχία και την λειτουργικότητα. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο site μας remax-gold.gr, βάζοντας τον κωδικό του ακινήτου. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Το Νο 1 Δίκτυο στην Ελλάδα και Παγκοσμίως!

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Κλιματισμός

Διαμπερές

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ρετιρέ

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.