Πώληση Μονοκατοικία 180τ.μ. - Πυργαδίκια, Παναγιά

Ζητούμενη τιμή: 1600000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Παναγιά, Πυργαδίκια

1,600,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Παναγιά, Πυργαδίκια

ID: 232101072-17218

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: #1072-17218 | Πωλείται στα Πυργαδίκια ονειρεμένη κατοικία 180τ. σε οικόπεδο 8 στρ!!!Βρίσκεται σε αμφιθεατρική θέση και σε απόσταση μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από μια πανέμορφη μαγευτική παραλία με πεντακάθαρα νερά!!!

Αποτελείται απο 3 ανεξάρτητα διαμερίσματα.Στο ισόγειο βρίσκονται τα 2 διαμερίσματα από 45 τ. το καθένα και στον 1ο όροφο ένα μεγάλο διαμέρισμα 90τ.

Καθώς εισέρχεσαι στο περιφραγμένο οικόπεδο, ακολουθείς ένα δρόμο όπου βλέπεις αριστερά δέντρα με ελιές και δεξιά καρποφόρα δέντρα.Στη μέση του οικοπέδου, βρίσκεται η διώροφη κατοικία. Σταθμεύεις στο υπόστεγο πάρκινγκ και κατευθύνεσαι στην κύρια είσοδο του πάνω ορόφου.Η κύρια είσοδος διαθέτει μεγάλη αυλή στρωμένη με όμορφα πλακάκια σε γήινα χρώματα, ένα μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι με καθίσματα και μια ψησταριά.Καθώς εισέρχεσαι στο σπίτι, συναντάς μια μεγάλη φωτεινή σαλοκουζίνα με 2 μπαλκονόπορτες κι ένα μεγάλο παράθυρο.Οι μπαλκονόπορτες σε οδηγούν σε 2 μεγάλα μπαλκόνια με τραπεζαρίες, σαλόνια και ψησταριά. Η εκπληκτική θέα σου κόβει την ανάσα και σου προσδίδει μια αίσθηση χαράς και αγαλλίασης!!!! Από κει βλέπεις πρώτα πρώτα τον κόλπο της πανέμορφης θάλασσας που εκτείνεται μπρος στα πόδια σου, το νησί της Αμμουλιανής, το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και το άγιο Όρος με τα μοναστήρια του!!!

Ο όροφος αυτός διαθέτει διαμέρισμα με 3 υπνοδωμάτια όμορφα διακοσμημένα με διπλά κρεβάτια, ένα wc και ένα μπάνιο.Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα με θέα τη θάλασσα, εντοιχισμένες ντουλάπες και στο χολ επίσης υπάρχουν 3 εντοιχισμένες ντουλάπες. Βγαίνοντας από την κυρία είσοδο κατεβαίνουμε στο ισόγειο και από εξωτερική σκάλα στο πίσω μέρος του σπιτιού αλλά και από μπροστά από 2 κυρίες εισόδους, στα 2 ξεχωριστά διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν μεγάλη σαλοκουζινα, μπάνιο και ένα δωμάτιο.Επίσης από τις κύριες εισόδους βγαίνεις σε μεγάλο μπαλκόνι διακοσμημένο με σαλόνι, τραπεζαρία και ψησταριά. Η θέα είναι επίσης εκπληκτική, ανάλογη με τη θέα του επάνω ορόφου!!!Το ακίνητο πωλείται με όλο τον εξοπλισμό σε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, τα οποία είναι αρίστης ποιότητος και σε εξαιρετική κατάσταση!!!Διαθέτει επίσης ενεργειακό τζάκι, ατομική θέρμανση πετρελαίου, εσωτερικά κουφώματα ξύλου μασίφ, καθώς και ανάλογης ποιότητας ντουλάπια κουζίνας, εξωτερικά κούφωματα αλουμινίου στο χρώμα του ξύλου, εξαιρετικής ποιότητας με διπλά τζάμια, συρόμενες σίτες, ηλεκτρικά παντζούρια, κλιματιστικά, ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια.Επίσης το ακίνητο διαθέτει σύστημα συλλογής των ομβρίων υδάτων για το πότισμα όλων των φυτών και των δέντρων.Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2007.Πρόκειται για ένα άξιο θαυμασμού ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε καταπληκτική θέση και ένα πραγματικά προνομιούχο μέρος το οποίο συνδυάζει άνεση, ομορφιά και προνομιακή τοποθεσία δίπλα στο νερό.

Το ακίνητο προτείνεται για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση καθώς διαθέτει 3 ανεξάρτητα διαμερίσματα και είναι δίπλα σε πανέμορφη παραλία!!!

Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη φύση, να περάσετε αξέχαστες μέρες και να απολαύσετε πλήρως τον Μεσογειακό τρόπο ζωής!!!! REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.