Ενοικίαση Διαμέρισμα 75τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

650 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161008-25

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 6-406 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, μαρμάρινα πατώματα, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 2300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 21000 μέτρα απόσταση από μετρό 17000 μέτρα - Τιμή: 650 € Στον Άγιο Σπυρίδωνα, Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη, διατίθεται προς ενοικίαση αποκλειστικά ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1998, το διαμέρισμα είναι φωτεινό, αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του μπαλκόνι, ενώ από το μεγάλο μπαλκόνι του σαλονιού μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στη θάλασσα, η οποία απέχει μόλις 150 μέτρα.
Το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό για θέρμανση, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, σίτες και τέντες ώστε να απολαμβάνεις την χαλάρωση στο μπαλκόνι όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μαρμαρίνες  στο πάτωμα δίνουν μια άλλη αίσθηση στον χώρο. , Οι εντοιχισμένες ντουλάπες βοηθούν την οργάνωση. Υπάρχει ανελκυστήρας και χώρος στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Περιλαμβάνει επίσης κήπο, A/C και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Η απόσταση από την πόλη είναι 2300 μέτρα, από το αεροδρόμιο 21000 μέτρα, και από το μετρό 17000 μέτρα. Ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία ή εξοχική.
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής.
 


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.