Ενοικίαση Διαμέρισμα 90τ.μ. - Ανάληψη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 850 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

850 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ανάληψη

ID: 231571032-55

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

1971

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3054 - Θεσσαλονίκη - Ανάληψη
Ενοικιάζεται υπέροχο, πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 90 τ.μ. Το ακίνητο συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα, προσφέροντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε στάση μετρό. 

Χαρακτηριστικά:
-Δωμάτια: Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και ένα ευρύχωρο μπάνιο.
- Κατασκευή: Χτισμένο το 1971, με ενεργειακή κλάση Δ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και ανακαινιστεί όπου χρειάζεται.
- Θέρμανση: Ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζει άνεση και οικονομία.
- Θέα: Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα μπαλκόνια του διαμερίσματος, που προσφέρουν μια αίσθηση ανοιχτωσιάς και ελευθερίας.
- Υλικά Κατασκευής: Συνθετικά κουφώματα υψηλής ποιότητας, πατώματα από πλακάκι και ξύλο που προσδίδουν ζεστασιά και στιλ.
- Ασφάλεια: Εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας με τρίαινα για την απόλυτη ασφάλεια.
- Εξοπλισμός: Το διαμέρισμα διαθέτει ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, 2 κλιματιστικά (A/C), ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, καθώς και διπλά και τριπλά τζάμια για άριστη μόνωση.
- Μπαλκόνια: Μεγάλα μπαλκόνια 8 τ.μ. ιδανικά για χαλάρωση και απόλαυση της υπέροχης θέας.
- Τοποθεσία: Εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 15 μέτρα από τη στάση μετρό, προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης, δίπλα σε δημοτικό και γυμνάσιο. Δίπλα σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και καταστήματα εστίασης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα άνετο, καλαίσθητο και καλά εξοπλισμένο σπίτι σε μια προνομιακή περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατάλληλο για οικογένειες και εργαζομένους. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.