Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 64τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 240000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

240,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991003-65

Τετραγωνικά Μέτρα

64

Διατίθεται προς πώληση μοναδικό οικόπεδο στις πρόποδες του Κάστρου με συνολικό εμβαδόν 64,23 τ.μ. και δυνατότητα κατασκευής ισογείου μαζί με όροφο. Η κατασκευή μπορεί να καλύπτει 62,44τ.μ. του συνολικού χώρου (δυνατότητα οικοδόμησης: 124,88τ.μ.). Πρόκειται για ένα μοναδικό οικόπεδο μέσα στα μοναδικά, παραδοσιακά και άκρως τουριστικά σοκάκια του Κάστρου. Οι δύο προσόψεις που διαθέτει στους πλακόστρωτους δρόμους το κάνουν ελκυστικό και πολύ εύκολα προσβάσιμο.

Η περιοχή που βρίσκεται είναι ανεπανάληπτη καθώς απέχει μόλις 100μ. από το λιμάνι της Νάξου και 3χλμ. από το αεροδρόμιο. Ακριβώς μπροστά από το κάστρο βρίσκονται όλες οι συγκοινωνίες του νησιού, γεγονός που διευκολύνει όλες τις μετακινήσεις σας. Οι διασημότερες παραλίες του νησιού, όπως ο Άγιος Προκόπιος, η Αγία Άννα και η Πλάκα απέχουν μόλις 10-15 λεπτά οδικώς. Ωστόσο υπάρχουν και παραλίες σε πολύ κοντινή απόσταση, περίπου 10 λεπτά περπατώντας. Η θέα κρίνεται μοναδική καθώς από τη μία πλευρά φαίνονται τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου πελάγους, ενώ από την άλλη το πανέμορφο αστικό ενετικό τοπίο.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο αποτελεί μία ξεχωριστή και πολύ σπάνια ευκαιρία λόγω της τοποθεσίας του, εντός του Κάστρου και απέναντι ακριβώς από το νούμερο ένα αξιοθέατο της Νάξου, την Πορτάρα. Είναι κατάλληλο για ανέγερση ιδιωτικής κατοικίας, εποχιακού καταλύματος ή ακόμα και για μία επενδυτική ευκαιρία στην διαρκή αναπτυσσόμενη περιοχή της Νάξου με την ολοένα και αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Η ακριβής τοποθεσία είναι εδώ.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.