Πώληση Βίλα 220τ.μ. - Πλακιάς, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 700000 €

Just Sold

Βίλα - Πώληση - Φοινίκας, Πλακιάς

700,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Πλακιάς

ID: 231521001-199

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Έτος Κατασκευής

2021

Σε προνομιακό σημείο, δίπλα στη θάλασσα, στη δημοφιλή περιοχή του Πλακιά, διατίθεται προς πώληση εντυπωσιακή βίλα 220τ.μ. χτισμένη σε οικόπεδο 400τ.μ. Η Βίλα είναι νεόδμητη, μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού και διαθέτει 2 επίπεδα. Στο ισόγειο οι χώροι είναι ανοιχτοί και φωτεινοί, περιλαμβάνοντας ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Επιπλέον υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με το WC του. Στον πρώτο όροφο, βρίσκονται 3 άνετα υπνοδωμάτια το καθένα με το δικό του μπάνιο, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα.

Η Βίλα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις και διαθέτει πισίνα, χώρο BBQ με τραπεζαρία καθώς και θέσεις στάθμευσης. Ο περιφραγμένος χώρος προσφέρει ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ενώ η εκπληκτική θέα στο κρητικό πέλαγος προσδίδει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Το ακίνητο, είναι ιδανική επιλογή σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κρήτης, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτικούς σκοπούς

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

WC

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Πισίνα

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.