Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2713τ.μ. - Τρυπητός, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Σητεία, Τρυπητός

180,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Τρυπητός

ID: 232181002-32

Τετραγωνικά Μέτρα

2713

Προς Πώληση: Οικόπεδο οικοδομήσιμο

Αυτό το οικόπεδο 2.713 τ.μ. βρίσκεται στο όμορφο και ήσυχο χωριό Τρύπητος - σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πόλη της Σητείας. Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια γαλήνια τοποθεσία, κατακλυσμένη από τη φύση για όσους αναζητούν γαλήνιες στιγμές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Κρήτη. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να χτίσει μια εξοχική κατοικία, με τον έλεγχο και τη δυνατότητα να επικαλεστεί τον προσωπικό σχεδιασμό και τις προτιμήσεις σας σε όλες τις φάσεις κατασκευής και διακόσμησης.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Τοποθεσία: Τρυπητός, Σητεία
Έκταση: 2713 τ.μ.
Κατάσταση: Άριστη και οικοδομήσιμο
Θέα: Πανοραμική θέα στη θάλασσα
Απόσταση από Σητεία: Μικρή απόσταση, προσβάσιμη σε λίγα λεπτά
Πρόσβαση: Εύκολη και άμεση πρόσβαση από το κεντρικό οδικό δίκτυο
Περιβάλλον: Ήσυχη τοποθεσία, κατάλληλη για χαλάρωση και ποιοτική διαβίωση
Εξαιρετική επιλογή για την κατασκευή μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, συνδυάζοντας την ηρεμία της εξοχής με την εγγύτητα στις ανέσεις της πόλης.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.