Πώληση Πολυκατοικία 163τ.μ. - Παλιά Πόλη, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 410000 €

Οικιστικό - Πώληση - Χανιά, Παλιά Πόλη

410,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Παλιά Πόλη

ID: 231671023-333

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

163

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

4ος

Η RE/MAX Specialists και η σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη, σας παρουσιάζουν σε Αποκλειστική Ανάθεση,

Στην καρδιά των Χανίων, σε ένα προνομιακό, κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο σημείο, ένα μοναδικό αυτόνομο κτίριο τεσσάρων επιπέδων, ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση ή μακροχρόνιες μισθώσεις. Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα ευρύχωρα οροφοδιαμερίσματα διαμπερή (2 Χ 45τμ., 1Χ 38τμ.,  1Χ 35τμ, ) που εξασφαλίζουν φως και αερισμό, ενώ κάποια προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Η τοποθεσία του κτιρίου, συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στις ομορφιές της πόλης με τη γαλήνη ενός ήσυχου περιβάλλοντος, καθιστώντας το εξαιρετικά ελκυστικό για τουριστική ανάπτυξη, μέσω βραχυχρόνιων ή μακροχρόνιων μισθώσεων.

Με δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστών τουριστικών διαμερισμάτων ή boutique κατοικιών, αποτελεί μια αξεπέραστη ευκαιρία για επενδυτές που αναζητούν αποδοτική απόδοση και προοπτική σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα, τη διαρρύθμιση και τα ακριβή τετραγωνικά τους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ή το συντονισμό μίας συνάντησης ώστε να έχετε τη δυνατότητα να το δείτε από κοντά.
Πληροφορίες: 
Τηλφ: 6995786611, ή email: mgypaki@gmail.com.
Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας 
RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Ρετιρέ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.