Πώληση Διαμέρισμα 95τ.μ. - Ελληνικά, Άγιος Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 440000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Άγιος Νικόλαος, Ελληνικά

440,000 €

Ν. Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Ελληνικά

ID: 232181001-55

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

95

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Προς Πώληση: Βίλα στην Ελούντα

Αυτή η βίλα προβάλλει κομψές πινελιές μοντέρνου και πολυτελούς ντιζάιν σε συνδυασμό με νότες κλασικού ελληνικού και μεσογειακού στιλ. Η βίλα συνδυάζει ανοιχτά χρώματα στο εσωτερικό της και εκθέτει ζεστούς γήινους τόνους του εξωτερικού της βίλας με τη φυσική λιθοδομή, κατασκευασμένη με δεξιοτεχνία από ντόπιους τεχνίτες.Η βίλα βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου και στο Αιγαίο Πέλαγος. Κατασκευάστηκε το 2009, είναι σε άριστη κατάσταση διαβίωσης και έχει τη δυνατότητα να έρθει ήδη επιπλωμένο.

Η βίλα 92 m² εκτείνεται σε τρεις ορόφους και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και κομψότητα. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι με ξύλα για ζεστές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες. Διαθέτει επίσης γυάλινες πόρτες μέχρι την οροφή που βγαίνουν στο μπαλκόνι. Το μπαλκόνι είναι αρκετά ευρύχωρο για να απολαύσετε τον πρωινό καφέ, ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα βράδυ με ποτά. Η κουζίνα και τα τρία υπνοδωμάτια έχουν όλα γυάλινες πόρτες που ανοίγουν είτε σε μπαλκόνι, στην πισίνα ή σε υπαίθριο σαλόνι, παρέχοντας την ευκολία του εσωτερικού/εξωτερικού καθιστικού. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα τεράστιο παράθυρο με εκπληκτική θέα στην Ελούντα, τη θάλασσα και το τοπίο της Κρήτης. Το σπίτι είναι γεμάτο φυσικό ηλιακό φως και καθαρό αέρα για να διατηρείται η ατμόσφαιρα μέσα φωτεινή και δροσερή.

Η ιδιωτική πισίνα 24μ² προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στη γη και τη θάλασσα του νησιού από κάτω. Υπάρχει επίσης χώρος μπροστά από τη βίλα για έναν ιδιωτικό κήπο γεμάτο κρητικά βότανα, λουλούδια και δέντρα. Ο χώρος του σαλονιού δίπλα στην πισίνα είναι αρκετά ευρύχωρος για να φιλοξενήσει επισκέπτες για δείπνο ή/και ποτό. Υπάρχει ένα λειτουργικό, υπαίθριο μπάρμπεκιου, ξαπλώστρες και χώρος για τραπεζαρία.

Η Ελούντα είναι μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Ελλάδας τόσο για διακοπές όσο και για διαμονή. Περιβάλλεται από μαγευτικές παραλίες, πανέμορφο φυσικό τοπίο, γραφικά χωριά, καταστήματα, εστιατόρια κορυφαίας ποιότητας, νυχτερινή ζωή και πολιτιστικούς/ιστορικούς χώρους (τόσο σύγχρονους όσο και αρχαίους). Η βίλα βρίσκεται σε μια κατοικημένη γειτονιά, οπότε ο ύπνος σας δεν θα διαταραχθεί από το φως και τον ήχο από το κέντρο της πόλης. Αντίθετα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε υπό τους χαλαρωτικούς ήχους της φύσης της Κρήτης.

Τοποθεσία: Ελούντα, Κρήτη, Ελλάδα
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.