Πώληση Μεζονέτα 101τ.μ. - Παλίκη, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Κεφαλονιά, Παλίκη

400,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Παλίκη

ID: 231771013-198

Τετραγωνικά Μέτρα

101

Έτος Κατασκευής

2024

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση νεόδμητη μεζονέτα 101τ.μ. στο Ληξούρι, Κεφαλονιάς. Η μεζονέτα εκτείνεται σε δύο επίπεδα και έχει σχεδιαστεί με υψηλά πρότυπα κατασκευής και αισθητικής.

Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν το άπλετο φως και θέα προς τη θάλασσα. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές και άνετο χώρο για τραπεζαρία, σαλόνι και ένα WC. Το δεύτερο επίπεδο της ιδιοκτησίας διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και παράθυρα που προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματισμό καθώς και ηχομόνωση. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση της θέας.

Πρόκειται για μια παραθαλάσσια μεζονέτα στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, στο κέντρο της πόλης με θέα στη θάλασσα, προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας και μαγευτικού τοπίου. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται μαγαζιά, καφετέριες, εστιατόρια και τοπικές αγορές με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες και λιμάνι.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και πολυτελές σπίτι σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κεφαλονιάς. Ιδανικό τόσο για οικογένεια, για εξοχική κατοικία, αλλά και σαν επενδυτική επιλογή, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης.

Τιμή : 400.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

WC

Θυροτηλεόραση

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κέντρο

Νέα Οικοδομή

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δορυφορική κεραία

Πόρτα ασφαλείας

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Πρόσοψης

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.