Πώληση Διαμέρισμα 95τ.μ. - Κέντρο, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 230000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Σητεία, Κέντρο

230,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Κέντρο

ID: 232181002-28

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

95

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

2ος

Προς Πώληση: Διαμέρισμα δύο Υπνοδωματίων

Πωλείται διαμέρισμα δεύτερου ορόφου σε εξαιρετική τοποθεσία στη Σητεία, με ανεμπόδιστη θέα στο λιμάνι της Σητείας και στη θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι 95 τ.μ. με ενιαίο σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, που δημιουργεί μια ευρύχωρη αίσθηση και ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Η κουζίνα είναι ένα όνειρο για τους λάτρεις της μαγειρικής, παρέχοντας άφθονο χώρο στον πάγκο και διαθέτει εντυπωσιακά, λευκά, ξύλινα ντουλάπια. Το καλύτερο μέρος είναι ότι υπάρχει θέα στη θάλασσα από τον νεροχύτη της κουζίνας, οπότε το πλύσιμο των πιάτων δεν θα είναι πλέον κουραστικό ή επίπονο έργο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι. Το μπαλκόνι έχει αρκετό βάθος για να τοποθετήσετε ένα τραπέζι και καρέκλες, ενώ είναι επίσης καλυμμένο για να σας προστατεύει από τον απογευματινό ήλιο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ποτά και γεύματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Οι εσωτερικοί τοίχοι είναι διακοσμημένοι με πέτρινη επένδυση, προσφέροντας μια παραδοσιακή αλλά πολυτελή αίσθηση. Τα χρώματα και τα σχέδια των μαρμάρινων δαπέδων είναι της μόδας με πολλά κλασικά και μοντέρνα ελληνικά σπίτια. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμο για άμεση χρήση. Είναι ιδανικό για μόνιμη κατοικία ή επενδυτή που θέλει να δημιουργήσει μια δική του επιχείρηση.

Τοποθεσία: Σητεία, Κρήτη, Ελλάδα
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Μπάνιο

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.