Πώληση Μονοκατοικία 225τ.μ. - Νεάπολη, Ν. Λασιθίου

Ζητούμενη τιμή: 130000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Λασιθίου, Νεάπολη

130,000 €

Ν. Λασιθίου, Νεάπολη

ID: 232181002-27

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

225

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Προς Πώληση: Μονοκατοικία

Αυτή η μονοκατοικία έκτασης 153 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται σε οικόπεδο 225 τετραγωνικών μέτρων στην γραφική περιοχή της Νεάπολης. Μόλις 15 χλμ από τις παραλίες του Αγίου Νικολάου και 47 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, η τοποθεσία είναι τόσο βολική όσο και γραφική. Στο εσωτερικό, το ισόγειο σας υποδέχεται με ένα χολ που οδηγεί σε ένα ζεστό σαλόνι στη μία πλευρά και σε μια τραπεζαρία στην άλλη. Το σπίτι διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, επιπλέον τραπεζαρία και υπόγειο εξοπλισμένο με παραδοσιακό πατητήρι. Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης ιδιωτική αυλή με πηγάδι, δύο αποθήκες, WC και λεβητοστάσιο. Με τρεις εισόδους, κεντρική θέρμανση και ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού, αυτό το σπίτι προσφέρει σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Η θέα της γύρω περιοχής και των βουνών ενισχύει την ελκυστικότητά του, καθιστώντας το μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, ιδιαίτερα με λίγη ανακαίνιση.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.