Πώληση Μονοκατοικία 119τ.μ. - Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 520000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Αργοστόλι

520,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Αργοστόλι

ID: 231771013-196

Τετραγωνικά Μέτρα

119

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2004

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία 119τ.μ σε οικόπεδο εντός οικισμού 1.210τ.μ. στα Φάρσα, Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια υπερηψωμένη κατοικία όπου αποτελειται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, αυτόνομη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια με ensuite μπάνια, 1 υπνοδωμάτιο, WC επισκεπτών και μια αποθήκη. Όλοι οι χώροι διαθλετουν κλιματισμό. Η ιδιοκτησία διαθέτει μεγάλες βεράντες απολαμβάνοντας την ανεμποδιστη θέα θάλασσας καθώς και του γραφικού παραδοσιακόυ οικισμού. Διαθέτει επίσης, ημιτελές υπόγειο που μπορεί να αξιοποιηθεί σε διαμερίσματα και μια αποθήκη-λεβητοστάσιο. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής δεύτερης κατοικίας στο ίδιο οικόπεδο καθώς η δόμηση το επιτρέπει, και θεωρείται εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για οικιστική ή επαγγελματική εκμετάλλευση.

Βρίσκεται στην έξοδο του χωριού, σε υπερυψωμένη θέση, με προσανατολισμό νοτιοδυτικό, έχει εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα του Ιονίου, το κόλπο του Αργοστολίου, τη χερσόνησο της Παλικής και από το κέντρο του διέρχεται ο επαρχιακός δρόμος που οδηγεί από το Αργοστόλι στη Βόρεια και Δυτική Κεφαλονιά. Η πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι βρίσκεται σε απόσταση 10 περίπου χιλιόμετρων και η κοντινότερη παραλία είναι σε απόσταση 1 χλμ.

Τιμή: 520.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Τζάκι

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Ημιτελής Οικοδομή

Δίκτυο Τηλεφώνου

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.