Πώληση Μονοκατοικία 115τ.μ. - Άγιος Δημήτριος, Μούρεσι

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μούρεσι, Άγιος Δημήτριος

350,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μούρεσι, Άγιος Δημήτριος

ID: 230941102-195

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

115

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2018

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της Salillaris Team - RE/MAX Δομή.Σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του ανατολικού Πηλίου διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ από την ομάδα μας μία εξαιρετικής αισθητικής βίλλα με άπλετη και ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Το ακίνητο βρίσκεται εκτός ορίων του οικισμού Αγίου Δημητρίου, του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου και είναι κτισμένο σε οικόπεδο εμβαδού 1.703 τ.μ. Έχει συνολική επιφάνεια 102 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο στον οποίο σε ανοιχτή διάταξη βρίσκονται μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα όμορφο καθιστικό με τζάκι και μία πολυτελής κρεβατοκάμαρα. Ο χώρος του μπάνιου περιλαμβάνει W.C. μπανιέρα τζακούζι, ντουζιέρα και χαμάμ. Η βίλλα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της πολυτέλεια σε συνδυασμό με πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα, αισθητικά άψογο περιβάλλον και άνεση. Η διακόσμηση συνδυάζει τη λιτή, σύγχρονη αισθητική με τη γοητεία των φυσικών υλικών δημιουργώντας ένα χώρο ατμοσφαιρικό και σε απόλυτη αρμονία με την υπέροχη φύση. Η βίλλα βρίσκεται στο κέντρο ενός πολύ όμορφα διαμορφωμένου κήπου με ελιές, πορτοκαλιές, λεμονιές και καλλωπιστικά φυτά. Από τα παράθυρα, την διαμορφωμένη για χαλάρωση ταράτσα και τον κήπο μπορείτε να απολαύσετε την ανατολή το ηλίου και να περιπλανηθείτε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου Πελάγους.
Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε τις φημισμένες παραλίες του Αγίου Ιωάννη, της Πλάκας, του Παπά Νερό και της Νταμούχαρης. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών θα απολαύσετε το κολύμπι στις οργανωμένες παραλίες και θα γευτείτε ντόπιους μεζέδες στα αμέτρητα παραδοσιακά ταβερνάκια των γύρω χωριών. Τους χειμερινούς μήνες θα χαρείτε την ζεστασιά και τη θαλπωρή γύρω από το αναμμένο τζάκι και θα περιηγηθείτε στα γραφικά μονοπάτια της περιοχής, αφού το Πήλιο είναι προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.
Το ακίνητο αποτελεί μοναδική και εξαιρετική ευκαιρία για απόκτηση πολυτελούς εξοχικής κατοικίας σε ένα ήρεμο και ειδυλλιακό περιβάλλον μακριά από πολυκοσμία αλλά μπορεί να αποτελέσει και μία συμφέρουσα επένδυση για βραχυχρόνια μίσθωση αποφέροντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Θάλασσα

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Συναγερμός

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.