Ενοικίαση Διαμέρισμα 80τ.μ. - Κέντρο, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 500 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Βόλος, Κέντρο

500 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Κέντρο

ID: 230941124-55

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1985

Όροφος

2ος

Διατίθεται αποκλειστικά από το γραφείο μας επιπλωμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση στο κέντρο του Βόλου, σε εξαιρετική τοποθεσία μόλις 220 μέτρα από τη θάλασσα κοντά στο πανεπιστήμιο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 80 τ.μ. 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 01/09/

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1985 και έχει ενεργειακή κλάση Ε. Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας άνεση και οικονομία.

Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου είναι συρόμενα για μέγιστη λειτουργικότητα. Το δάπεδο είναι καλυμμένο με μάρμαρο και πλακάκι, προσφέροντας κομψότητα και εύκολη συντήρηση. Επιπλέον, το ακίνητο εξοπλίζεται με πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, τζάκι για ζεστές χειμωνιάτικες βραδιές, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες και άνετους, φωτεινούς χώρους.

Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ζήσουν στο κέντρο του Βόλου, κοντά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.