Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4970τ.μ. - Άνω Βασιλικός, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 440000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Άνω Βασιλικός

440,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Άνω Βασιλικός

ID: 232121002-74

Τετραγωνικά Μέτρα

4970

Κωδικός ακινήτου: 2-186 - Video

Πωλείται οικόπεδο 4.970 τμ στον Βασιλικό, μία από τις πιο γραφικές και δημοφιλείς περιοχές της Ζακύνθου. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική του τοποθεσία, για την πρόσοψη 134 μ. που διαθέτει σε δημοτικό δρόμο, για την ιδανική μορφολογία του εδάφους του καθώς και για την πανοραμική θέα που προσφέρει από κάθε του σημείο στη θάλασσα του Ιονίου.

Αυτό το οικόπεδο προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για την κατασκευή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση, εκμεταλλευόμενοι την αυξανόμενη ζήτηση για τουριστικά καταλύματα στην περιοχή λόγω της φυσικής ομορφιάς του περιβάλλοντος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χτίσετε τη δική σας κατοικία και παράλληλα να κατασκευάσετε και διαμερίσματα ή βίλες προς εκμετάλλευση, εξασφαλίζοντας έτσι επιπλέον εισόδημα από την επένδυση σας.

Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα, προσφέροντας μοναδική θέα στη γύρω φυσική ομορφιά και την απέραντη θάλασσα. Το τοπίο συνδυάζει μαγευτικά το γαλάζιο της θάλασσας με την πλούσια βλάστηση της περιοχής, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Σε απόσταση λίγων λεπτών , μπορείτε να επισκεφθείτε αρκετά από τα πιο αναγνωρίσιμα και όμορφα σημεία της περιοχής. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι φημισμένες παραλίες του Γέρακα και του Άγιου Νικολάου με τις υπέροχες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά.
Αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας καταφύγιο στη Ζάκυνθο ή να επενδύσετε σε μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες περιοχές επωφελούμενοι από την αναπτυσσόμενη αγορά του νησιού.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.