Ενοικίαση Διαμέρισμα 75τ.μ. - Θέρμη, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 980 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη

980 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη

ID: 231321011-13907

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Έτος Κατασκευής

2021

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 1011-13907 - ΘΕΡΜΗ Ενοικιάζεται ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ-ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΘΕΑ ΠΑΡΚΟ πολυτελές, διαμπερές διαμέρισμα 75 τμ, 1ος όροφος, έτους 2021. Βρίσκεται κοντά στην πλατεία της Θέρμης, δίπλα την αγορά και τα σχολεία. Η θέρμανση του εξυπηρετείται με ατομικό φυσικό αέριο. Διαθέτει ασανσέρ, parking στην πυλωτή, κλιματιστικό Daikin 18άρι, εγκατεστημένο συναγερμό με κάμερες, σίτες, ηλεκτρικές τέντες, δορυφορική, πολύ καλά εξωτερικά θερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλά τζάμια, μεγάλες βεράντες, εξώπορτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ. Είναι ενεργειακής κλάσης Α+ με θερμοπρόσοψη και εξαιρετικές μονώσεις στους τοίχους και τα δάπεδα. Τα πατώματα καλύπτονται από πλακάκι. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ : Εντοιχισμένη εστία, εντοιχισμένος φούρνος, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, απορροφητήρας, πλυντήριο ρούχων κ στεγνωτήριο. ΕΠΙΠΛΑ : ΣΑΛΟΝΙ-ΚΟΥΖΙΝΑ : Γωνιακός καναπές που γίνεται κρεβάτι και έχει και αποθηκευτικό χώρο, πολυθρόνα, τραπεζαρία κουζίνας, βοηθητικά ντουλάπια σε διάφορα σημεία, παπουτσοθήκη, εξοπλισμός κουζίνας. ΔΩΜΑΤΙΟ 1 : Διπλό κρεβάτι με 4 συρτάρια, γραφείο, ντουλάπα, σιφονιέρα, κούνια μωρού (εάν το επιθυμείτε). ΔΩΜΑΤΙΟ 2 : Διπλό κρεβάτι με μηχανισμό και αποθηκευτικό χώρο, ντουλάπα, γραφείο. ΜΠΑΝΙΟ : Επιπλο μπάνιου, ντουζιέρα, θερμοπετσέτα, ντουλάπια. ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΣΤΟ ΧΩΛ ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ (ΤΡΑΠΕΖΙ-ΚΑΡΕΚΛΕΣ) ΦΩΤΙΣΤΙΚΆ, ΚΟΥΡΤΙΝΌΞΥΛΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ. ΜΟΚΕΤΕΣ ……. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αποτελείται από μία άνετη ενιαία σαλονοτραπεζαρία – κουζίνα, 2 δωμάτια, 1 μπάνιο, μεγάλες βεράντες μπρος- πίσω. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο και μία μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην ευρύχωρη κεντρική βεράντα με θέα τον κήπο και το πάρκο. Στο χώρο της κουζίνας υπάρχουν πολλά, όμορφα, λειτουργικά έπιπλα κουζίνας σε γωνιακή διάταξη. Τα 2 δωμάτια είναι ευρύχωρα με δική του μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Το μπάνιο είναι άνετο με ντουζιέρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2024.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Μπάνιο

Αποθήκη

Κλιματισμός

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Τοποθεσία: Κέντρο

Θέσεις Parking: Μία

Συναγερμός

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Γωνιακό

Δορυφορική κεραία

Νέα Οικοδομή

Πρόσοψης

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.