Πώληση Μονοκατοικία 138τ.μ. - Άγιος Ανδρέας, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 370000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερές, Άγιος Ανδρέας

370,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Άγιος Ανδρέας

ID: 231331028-33

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

138

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Υπόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-17410 - Ελευθερές Άγιος Ανδρέας ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 138 τ.μ. σε οικόπεδο 800 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα - Τιμή: 370.000 € (Κωδικός γραφείου 231331028-33) Προς πώληση υπό κατασκευή πολυτελής μονοκατοικία τριών επιπέδων 138 τ.μ., εξαιρετικής ποιότητας , με οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 800 τ.μ. στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας, 2000 μέτρα από τη θάλασσα. Η μονοκατοικία βρίσκεται σε περιφραγμένο ιδιωτικό οικισμό αποτελούμενο από έξι αυτόνομες, ξεχωριστές κατοικίες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Κάθε σπίτι έχει πισίνα 40m2 και δικό του κήπο από 400 έως 800 m2.
Η βιοκλιματική πέργολα 38τ.μ. αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ισογείου 40τ.μ. με μεγάλη τραπεζαρία, μεγάλο σαλόνι και ένα WC για συνολικό χώρο 78 τ.μ. με κλιματισμό (inverter) για καλοκαίρι και χειμώνα. Στον πρώτο όροφο 20 τ.μ. συναντάμε ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και μεγάλη βεράντα, και στο υπόγειο 40 τ.μ., δυο υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.
Θα παραδοθεί με έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, πατώματα από πλακάκι, κουφώματα από αλουμίνιο, σίτες, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, περίβλημα με μπετόν και WPC με κάμερες και συναγερμός, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση (αντλία θερμότητας), ιδιωτική πισίνα, βιοκλιματική πέργκολα, parking αυτοκινήτων και κήπο με γκαζόν και δέντρα.. Πρόκειται για έναν υπέροχο πρότυπο οικισμό μονοκατοικιών σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Καβάλας, που φημίζεται για τις ομορφότερες παραλίες, το καλό φαγητό και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Αποτελεί ιδανική λύση αγοράς κατοικίας για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με την ηρεμία της φύσης και την αίσθηση της ιδιωτικότητας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.