Πώληση Μεζονέτα 165τ.μ. - Αρώνι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 395000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ακρωτήρι, Αρώνι

395,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Αρώνι

ID: 231671023-331

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

165

Έτος Κατασκευής

2012

Όροφος

1ος

Η RE/MAX Specialists και η Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη,
σας παρουσιάζουν μία Ονειρεμένη Μεζονέτα για άμεση Πώληση!!

Αυτή η εκπληκτική Μεζονέτα βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή στο Ακρωτήρι Χανίων, προσφέροντας απεριόριστη θέα στα βουνά και τη θάλασσα. Με συνολικό εμβαδόν 165 τετραγωνικά μέτρα αυτή η Μονοκατοικία, εκτείνεται σε τρία επίπεδα και είναι χτισμένη σε ένα οικόπεδο 330 τετραγωνικών μέτρων, περιτριγυρισμένη από έναν ιδιωτικό κήπο με όμορφα δέντρα, λουλούδια, γκαζόν και αυλή, ιδανική για χαλάρωση και υπαίθριες δραστηριότητες.

Η μεζονέτα διαθέτει ένα άνετο σαλόνι, μια μεγάλη και άνετη αυτόνομη κουζίνα, δύο μπάνια, και τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν και σε τέσσερα, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την κατανομή των τετραγωνικών. Το πρώτο επίπεδο, σε συνδυασμό με τον πρώτο όροφο και το ημιυπόγειο, προσφέρουν άνετους και λειτουργικούς χώρους για καθημερινή χρήση (play room, gym, laundry room...). Όλοι οι χώροι διαθέτουν παράθυρα και είναι φωτεινοί.

Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου, κατάλληλο για δύο αυτοκίνητα. Ενδείκνυται η προσθήκη πισίνας αν κάποιος το επιθυμεί. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενεργειακό τζάκι και ηλιακό θερμοσίφωνα, παρέχοντας άνεση και οικονομία. Διαθέτει δάπεδο από πλακάκι, συρόμενες πόρτες αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.

Μεγάλες βεράντες και άνετα μπαλκόνια υπάρχουν περιμετρικά του κτιρίου, δημιουργώντας όμορφες εξωτερικές χαλαρές γωνιές, αναλόγως την ώρα τις ημέρας.

Η τοποθεσία, η ιδιωτικότητα και η μοναδική θέα καθιστούν αυτό το ακίνητο μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να ζήσουν την αυθεντική κρητική ζωή σε ένα περιβάλλον φυσικής ομορφιάς.

Θα χαρώ να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες ή να συντονίσω μία συνάντηση μαζί σας προκειμένου να το δείτε από κοντά.
Καλέστε τώρα στο : +306995786611 η στείλτε μου email στο : mgypaki@gmail.com
Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, Remax Specialists Chania.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.