Πώληση Μονοκατοικία 220τ.μ. - Νέα Ηρακλίτσα, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 430000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

430,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

ID: 231331031-20

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Υπόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-17412 - Ελευθερές Νέα Ηρακλίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2004 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα Laminate, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 430.000 € (Κωδικός γραφείου 231331031-20) Πωλείται διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 220,61 τ.μ. με δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος οικοπέδου εμβαδού 208,58 στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας με έτος κατασκευής σύμφωνα με την οικοδομική άδεια 2004 , αποπεράτωση το 2006 και μεταρρυθμίσεις εσωτερικές το 2009.
Αποτελείται από:
ΥΠΟΓΕΙΟ :

- Ανεξάρτητη οικία εμβαδού 65,77 τ.μ. στο υπόγειο με δική της είσοδο αλλά η οποία επικοινωνεί με την υπόλοιπη κατοικία με σκάλα εσωτερική. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας με σαλόνι , 2 Υ/Δ , μπάνιο με υδρομασάζ - σάουνα και αποθήκη. Ο χώρος θερμαίνεται με καλοριφέρ αλλά έχει τοποθετηθεί και σόμπα πέλετ, το πάτωμα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα PVC.
- Αποθήκη – κλειστό γκαράζ εμβαδού 21 τ.μ.
- Αποθήκη με χρήση λεβητοστασίου εμβαδού 2,10 τ.μ.
ΙΣΟΓΕΙΟ :

- Αφορά την κεντρική είσοδο του σπιτιού σε χώρο επιφάνειας 81,37 τ.μ. που περιλαμβάνει σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα , γραφείο που μπορεί να γίνει υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

ΟΡΟΦΟΣ :

- Μέσω της μαρμάρινης σκάλας που συνδέει όλους τους ορόφους οδηγούμαστε στον Α΄ όροφο της κατοικίας επιφάνειας 50,37 τ.μ. που περιλαμβάνει 2 Υ/Δ , μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο.

Τα κουφώματα είναι PVC εξοπλισμένα με ενεργειακά τζάμια 4 εποχών και σίτες , τα πατώματα στο ισόγειο και στον όροφο είναι laminate , διαθέτει τέντες με τηλεχειρισμό, η θέρμανση είναι ατομική πετρελαίου με θερμοστάτες ξεχωριστούς σε όλους τους ορόφους και παράλληλα υπάρχουν δύο A/C για θέρμανση και ψύξη.
Ζεστό νερό, ακόμη και στην εξωτερική ντουζιέρα που υπάρχει στον κήπο , γίνεται με την χρήση είτε του ήλιου , ή της ηλεκτρικής ενέργειας ή της χρήσης των καλοριφέρ .
Η μονοκατοικία, για ασφάλεια, διαθέτει γραμμές θυροτηλεόρασης σε όλους τους ορόφους για άνοιγμα της κεντρικής εισόδου ενώ για τα όμβρια ύδατα έγινε πρόβλεψη τοποθέτησης αντλίας με την μορφή πηγαδιού για την αποστράγγιση .
Ο εξωτερικός χώρος, τα μεγάλα μπαλκόνια ,η εξαιρετική κατασκευή του ακινήτου με παρεμβάσεις των ιδιοκτητών , η σωστή εκμετάλλευση όλων των τετραγωνικών μέτρων, η θέση του μόλις 300 μέτρα από την παραλία , το καθιστούν μία υπέροχη μονοκατοικία ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επένδυση . Η πώληση του ακινήτου αφορά και την επίπλωση όμως κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες .
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.