Ενοικίαση Μονοκατοικία 150τ.μ. - Μαυρικιανό, Άγιος Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 800 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Άγιος Νικόλαος, Μαυρικιανό

800 €

Ν. Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Μαυρικιανό

ID: 232181001-48

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται: Διώροφη Μονοκατοικία

Τοποθεσία: Μαυρικιάνο, Ελούντα, Κρήτη, Ελλάδα

Αυτή η υπέροχη μονοκατοικία χτίστηκε το 1998 και είναι συνολικά 150 τ.μ. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπάνιο. Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον εκπληκτικό κόλπο της Ελούντας. Ξυπνήστε με πολύχρωμες ανατολές και ολοκληρώστε τη μέρα σας με γαλήνια ηλιοβασιλέματα πάνω από τη θάλασσα. Υπάρχει ένα μεγάλο μπαλκόνι, που προσφέρει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει συγκεντρώσεις, δείπνα, μπάρμπεκιου ή απλώς ήσυχες και ρομαντικές βραδιές. Το ευρύχωρο σαλόνι συνδέεται με συρόμενες πόρτες στο μπαλκόνι για εσωτερική / εξωτερική διαβίωση, που οδηγεί επίσης στην κουζίνα. Τα δάπεδα από πλακάκια εκτίθενται σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.Το σπίτι αποτελείται από δύο ορόφους, με όλο τον χώρο του σπιτιού γεμάτο φυσικό ηλιακό φως και καθαρό αέρα. Σε όλο το σπίτι υπάρχει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Ελούντας. Κάθε στροφή σας προσφέρει μια ματιά στον παράδεισο.

Αυτή η μονοκατοικία διαθέτει επίσης κλειστό γκαράζ και αποθήκη. Η αποθήκη μπορεί να παραμείνει ως έχει ή να μετατραπεί σε παιδότοπο, γραφείο στο σπίτι, τρίτο υπνοδωμάτιο ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στις οικιακές σας επιθυμίες.

Η ατμόσφαιρα του σπιτιού είναι ένα χαλαρό αλλά πολυτελές στιλ, στην Ελούντα, η οποία είναι μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Ελλάδας για επίσκεψη και διαμονή. Είναι κοντά σε πολλές παραλίες, κορυφαία εστιατόρια, νυχτερινή ζωή, καταστήματα και διάσημα ιστορικά τοποθεσίες (τόσο αρχαίες όσο και σύγχρονες). Απέχει μόλις 70 χλμ. από την πολυσύχναστη πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο. Το ίδιο το σπίτι βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, οπότε ο ύπνος σας δεν θα διαταραχθεί με φώτα και ήχους από το κέντρο της πόλης.

Τοποθεσία: Μαυρικιάνο, Ελούντα, Κρήτη, Ελλάδα

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.