Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 692τ.μ. - Απολλώνιο, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 35000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λευκάδα, Απολλώνιο

35,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Απολλώνιο

ID: 231651011-25

Τετραγωνικά Μέτρα

692

Ένα οικόπεδο δύο επιπέδων ( 692 τ.μ.) μέσα στο χωριό Άγιος Πέτρος με όμορφη θέα προς τα βουνά και την κοιλάδα της Βασιλικής

Είναι ένα ωραίο οικόπεδο για όσους απολαμβάνουν τη χαλαρή ζωή του χωριού και επιθυμούν να χτίσουν ένα όμορφο οικογενειακό σπίτι ή μπανγκαλόου, ή ακόμα και διαμερίσματα.
Το οικόπεδο έχει δυνατότητα δόμησης περίπου 240 τ.μ. και διαθέτει κοντά ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
Το ανώτερο μέρος του οικοπέδου είναι πολύ κατάλληλο για δόμηση, ενώ το μικρότερο χαμηλότερο μέρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για έναν όμορφο λαχανόκηπο ή υπαίθριο χώρο διαβίωσης.
Στο γειτονικό οικόπεδο υπάρχει ένας αμπελώνας και τα γύρω του χωριού είναι καταπράσινα με γόνιμο έδαφος και δάση.

Απολαύστε τη ζωή του χωριού με όλες τις ανέσεις κοντά σας !
Ο Άγιος Πέτρος διαθέτει μίνι μάρκετ, φούρνο, φαρμακείο και μερικά εστιατόρια και καφετέριες.

Το χωριό απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς από τη Βασιλική και την παραλία της Βασιλικής (Πόντι).
Αυτό το γραφικό ψαροχώρι με όμορφο λιμάνι, εστιατόρια, καταστήματα, σούπερ μάρκετ και καφετέριες είναι δημοφιλές το καλοκαίρι.

Από τη Βασιλική μπορείτε να πάρετε φέρι για την Κεφαλονιά ή την παραλία του Αγιοφύλλι. Brigitte Duiveman Real Estate Consultant RE/MAX Value Zakka Efstathiou 42 - Agios Minas Sq., Lefkada Telephone : (+30) 26450 26419 Mobile : (+30) 6983355850 https://www.remaxvalue.gr

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.