Πώληση Eπαγγελματικό Kτήριο 155τ.μ. - Άγιος Λάζαρος, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Άγιος Λάζαρος

150,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Άγιος Λάζαρος

ID: 232121002-73

Συνολικά Δωμάτια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

155

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Υπόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-178 - Video

Πωλείται ένα τριώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 165 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, σε εξαιρετική θέση . Το συγκεκριμένο κτίριο έχει λειτουργήσει για πολλά χρόνια ως κατάστημα, αλλά χρειάζεται ανακαίνιση προκειμένου να επανακατασκευαστεί και να αξιοποιηθεί εκ νέου, προσφέροντας πολλές δυνατότητες χρήσης και ανάπτυξης.

Το κτίριο διαθέτει πρόσοψη σε δύο κεντρικούς δρόμους, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ορατό και προσβάσιμο. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει μπαλκόνια και από τις δύο πλευρές του, προσφέροντας εξωτερικούς χώρους με άπλετο φυσικό φως.
Επίσης, περιλαμβάνει δύο εισόδους, μία από κάθε πλευρά του κτιρίου, διευκολύνοντας την πρόσβαση εντός του χώρου. Οι δύο είσοδοι προσφέρουν επιπλέον ευκολία, επιτρέποντας ευέλικτη είσοδο και έξοδο από διαφορετικές κατευθύνσεις, βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργικότητα και την άνεση του χώρου.

Το συγκεκριμένο ακίνητο προσφέρει πολλές δυνατότητες εκμετάλλευσης. Το ισόγειο μπορεί να μετατραπεί σε κατάστημα ή επιχειρηματικό χώρο, ενώ οι υπόλοιποι δύο όροφοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία ευρύχωρη μεζονέτα ή να χρησιμοποιηθούν για άλλες επιχειρηματικές ανάγκες, όπως γραφεία ή διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί ολόκληρο το κτίριο σε ένα μεγάλο κατάστημα, επιχείρηση ή επαγγελματικό χώρο.

Γενικά, υπάρχουν πολλές και ποικιλόμορφες δυνατότητες για την αξιοποίηση του ακινήτου, προσφέροντας στον αγοραστή την πλήρη ελευθερία να το προσαρμόσει σύμφωνα με τις ακριβείς ανάγκες και επιθυμίες του. Το κτίριο παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επενδύσει σε έναν χώρο, ο οποίος έχει την ευχέρεια να προσαρμοστεί σε πολλές και διαφορετικές χρήσεις. Από εμπορικούς και επαγγελματικούς χώρους έως κατοικίες ή ακόμη και πολυλειτουργικές εγκαταστάσεις, οι δυνατότητες που προσφέρει το κτίριο είναι εξαιρετικά ευέλικτες και μπορούν να καλύψουν μια ευρεία γκάμα αναγκών και προτιμήσεων. Αυτό καθιστά το ακίνητο μια αξιόλογη επενδυτική ευκαιρία, με σημαντική προοπτική ανάπτυξης και αναβάθμισης ανάλογα με τη στρατηγική κατεύθυνση που θα επιλεγεί.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.