Πώληση Μονοκατοικία 127τ.μ. - Νέα Ηρακλίτσα, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 420000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

420,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

ID: 231411003-47

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

127

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Προς πώληση υπό κατασκευή μονοκατοικία δύο επιπέδων 127 τ.μ. σε οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 663 τ.μ. στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.
Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας με δύο Υ/Δ το καθένα με το δικό του μπάνιο και ένα WC. Θα παραδοθεί με έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, κουφώματα από αλουμίνιο, σίτες, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, εγκατάσταση για κάμερες και συναγερμό, ιδιωτική πισίνα, μεγάλη σκεπαστή βεράντα, πέργκολες, parking δύο αυτοκινήτων και κήπο με γκαζόν και δέντρα.
Η μονοκατοικία βρίσκεται σε περιφραγμένο ιδιωτικό οικισμό με την ονομασία Ariston Villas, συνολικής επιφάνειας 6.348 τ.μ., αποτελούμενο από 5 αυτόνομες, ξεχωριστές κατοικίες με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για έναν υπέροχο πρότυπο οικισμό μονοκατοικιών σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Καβάλας, που φημίζεται για τις ομορφότερες παραλίες, το καλό φαγητό και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Αποτελεί ιδανική λύση αγοράς κατοικίας για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με την ηρεμία της φύσης και την αίσθηση της ιδιωτικότητας. Ημερομηνία παράδοσης 30/07/25.
Αποστάσεις:
Από τη Θάλασσα: 500μ.
Από την Καβάλα: 14χλμ.
Από το Αεροδρόμιο της Χρυσούπολης: 40χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Τζάκι

Κλιματισμός

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Επιτρέπονται κατοικίδια

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.