Πώληση Μονοκατοικία 593τ.μ. - Παζινός, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Παζινός

1,200,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Παζινός

ID: 231671023-329

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

593

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

1ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και τη σύμβουλο ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη,

Πωλείται συγκρότημα 2 κατοικιών αποτελούμενο από βίλα δύο επιπέδων πολυτελούς κατασκευής του 2011, καθώς και διαμέρισμα ορόφου καινούργιας κατασκευής του 2021 το οποίο δεν έχει κατοικηθεί, στον Παζινό Ακρωτηρίου, εντός περιφραγμένου οικοπέδου 12.600m2 με εξαιρετική θέα.

Το πρώτο οίκημα, συνολικού εμβαδού 530m2, αποτελείται από ένα κυρίως επίπεδο 245 m2, όπου εκεί συναντάμε την κυρία κατοικία. Μπαίνοντας από μία μεγαλοπρεπή είσοδο, ένας μεγάλος ενιαίος χώρος μας υποδέχεται που αποτελείται από μεγάλο καθιστικό, τραπεζαρία και σαλόνι με ενεργειακό τζάκι. Ακριβώς δίπλα συναντάμε μία μεγάλη ανεξάρτητη κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, βεστιάριο, 3 μπάνια εκ των οποίων το ένα είναι master.
H Βίλα διαθέτει μεγάλες βεράντες περιμετρικά, είναι φωτεινή, με μεγάλες μπαλκονόπορτες, τριπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θερμοπρόσοψη, συναγερμό, αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Εξαιρετική κατάληξη στη πίσω του πλευρά η μεγάλη πισίνα που διαθέτει κατασκευής του 2023, καθώς και ένας μεγάλος χώρος με καθιστικό για φιλοξενία και φαγητό, πλήρως εξοπλισμένος με μπάρμπεκιου, φούρνο και ψησταριά. Ένας όμορφος κήπος δημιουργεί μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης αλλά και ιδιωτικότητας  από το υπόλοιπο μεγάλο οικόπεδο.

Εσωτερικά η κατοικία επικοινωνεί με σκάλα αλλά και με ξεχωριστή είσοδο με το ημιυπόγειο στο οποίο συναντάμε έναν εντελώς ξεχωριστό και αυτόνομο χώρο που ασφαλίζει εξωτερικά με ρολό ασφαλείας.

 Πρόκειται για χώρο επιφανείας 286m2 προσαρμοσμένος ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος στάθμευσης πολλών οχημάτων, laundry και σαν χώρος γυμναστηρίου. Διαθέτει επίσης εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25τμ.

Το νεόδμητο πολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα είναι 62m2. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνα. Στην κουζίνα υπάρχουν εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με πρόσβαση μέσω εσωτερικής σκάλας σε σοφίτα 11μ2. Περιστοιχίζεται περιμετρικά μπαλκόνια και μεγάλης βεράντας 180τμ με απεριόριστη θέα. Είναι φωτεινό, διαμπερές και προσφέρεται είτε για μόνιμη κατοικία είτε και για τουριστική εκμετάλλευση. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και δεύτερου υπνοδωματίου. Η κατοικία προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και ησυχία.

Η κατοικία έχει διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με δυνατότητα επιπλέον επιλογών, τόσο στη μπροστινή πλευρά του σπιτιού, αλλά και στην πίσω. Υπάρχει απεριόριστος χώρος, ιδανικός για δημιουργία γηπέδων, ελικοδρόμιο, κηπευτική - κηπουρική δραστηριότητα.

Ενδείκνυται είτε για αγορά και χρήση ως μίας ή και δύο κατοικιών καθώς και για τουριστική χρήση ή για χώρο φιλοξενίας καλεσμένων για διοργάνωση γάμων λόγω των πολλών τετραγωνικών που διαθέτει αλλά και τη δυνατότητα προσαρμογής του στις απαιτήσεις τέτοιου τύπου διοργανώσεων. 

Ο Παζινός είναι ένα ημιορεινό παραδοσιακό χωριό στην περιοχή του Ακρωτηρίου και απέχει 11km από τα Χανιά και 3 km από το Αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης.

Για περισσότερες πληροφορίες και το συντονισμό ενός ραντεβού, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε αμέσως κιόλας: Μαριάννα Γυπάκη +30 699 578 6611 η στο email: mgypaki@gmail.com
RE/MAX Specialists
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Πετρέλαιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Ρετιρέ

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.