Πώληση Διαμέρισμα 90τ.μ. - Πλάκα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Νάξος, Πλάκα

390,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Πλάκα

ID: 231991006-5

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθεται προς πώληση μοναδικό project κατοικίας με roof garden και ιδιωτική πισίνα στην περιοχή Πλάκα, Νάξος. 

Το διαμέρισμα είναι 90 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 516 τ.μ. και διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης προσφέροντας την άνεση που όλοι επιθυμούν να έχουν. Η ιδιωτική πισίνα μαζί με το roof garden αποτελούν το ιδανικό χώρο για συγκεντρώσεις με τη παρέα σας αλλά και στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Στο εσωτερικό του υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, 2 μπάνια καθώς και ξεχωριστός χώρος σαλόνι και κουζίνας.

Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 6 λεπτά από το αεροδρόμιο της Νάξου και 15 λεπτά από το λιμάνι, ενώ απέχει 700 μέτρα από τη θάλασσα.

Η ακριβής τοποθεσία του ακινήτου είναι εδώ.

Η κατοικία αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό project για εποχικό καταφύγιο, ιδιωτική κατοικία ή μία επενδυτική ευκαιρία στην διαρκή αναπτυσσόμενη περιοχή της Νάξου με την ολοένα και αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.