Πώληση Διαμέρισμα 130τ.μ. - Κέντρο, Ιεράπετρα

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ιεράπετρα, Κέντρο

250,000 €

Ν. Λασιθίου, Ιεράπετρα, Κέντρο

ID: 232181001-47

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

130

Έτος Κατασκευής

1995

Όροφος

1ος

Πωλείται κατ αποκλειστικότητα απο την RE/MAX Life:

Αυτό το διώροφο διαμέρισμα στην Ιεράπετρα Κρήτης πωλείται. Το διαμέρισμα χτίστηκε το 1995, είναι 130 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 550 τ.μ. Είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ευρύχωρη κατοικία εντός της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα γωνιακό κτήριο, με ένα ελικοειδή μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος. Υπάρχει πρόσβαση στο μπαλκόνι από τα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού, για φανταστικές ευκαιρίες εσωτερικής / εξωτερικής διαβίωσης. Φάτε το δείπνο σας έξω το σούρουπο, κοιτάζοντας τα βουνά της Νότιας Κρήτης και τους περαστικούς της πόλης από κάτω.Προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη της Ιεράπετρας και στα βουνά σε απόσταση. Το σπίτι είναι σε καλή, ζωντανή κατάσταση, έτοιμο για μετακόμιση και προσφέρει μια απαλή ατμόσφαιρα για μια χαλαρωτική ζωή στο σπίτι.

Το σπίτι αποτελείται από δύο ορόφους, με πλήρη κουζίνα, πλήρες μπάνιο και ντουλάπα νερού. Υπάρχουν επίσης τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπαλκόνι. Τα παράθυρα μέχρι την οροφή και οι γυάλινες πόρτες παρέχουν άφθονο φυσικό ηλιακό φως και φρέσκο ​​αέρα σε όλο το χώρο.Στο διαμέρισμα περιλαμβάνεται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος για την εξυπηρέτησή σας. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ατομική θέρμανση πετρελαίου.Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μια οικογένεια με παιδιά, που αναζητούν ένα μέρος για να δημιουργήσουν μακροχρόνιες αναμνήσεις μεταξύ τους.Υπάρχει μεγάλη και περαιτέρω δυνατότητα δόμησης για αυτό το διαμέρισμα, καθώς υπάρχει επιπλέον δόμηση στον δεύτερο όροφο έως και 90 τ.μ. Το κτίριο επιτρέπει επίσης την εγκατάσταση ανελκυστήρα για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή απλώς για προσωπική προσβασιμότητα και ευκολία.

Η Ιεράπετρα είναι μια γραφική πόλη που βρίσκεται στη νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης, μόλις περίπου 35 χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο. Η Ιεράπετρα είναι μια μικρή, αλλά πολυσύχναστη πόλη, γεμάτη εκπληκτικές παραλίες, καταστήματα, υπέροχες ταβέρνες καθώς και αρχαία και σύγχρονη ιστορία. Διαθέτει ακόμη και ένα σπίτι στο οποίο πέρασε ο Ναπολέων Βοναπάρτης κατά την επιστροφή του στην Ευρώπη από την Αίγυπτο. Αυτό το διαμέρισμα είναι μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να ζήσει στην πόλη της Ιεράπετρας, σε έναν φωτεινό και άνετο χώρο με μεγάλες δυνατότητες.Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη ή για περισσότερες πληροφορίες.

Τοποθεσία: Ιεράπετρα, Κρήτη, Ελλάδα
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.