Πώληση Μονοκατοικία 287τ.μ. - Πινακάτες, Μηλιές

Ζητούμενη τιμή: 98000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μηλιές, Πινακάτες

98,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μηλιές, Πινακάτες

ID: 230941078-45

Τετραγωνικά Μέτρα

287

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Ανδρέας Χριστοδούλου, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα ημιτελές πετρόχτιστο παραδοσιακό κτήριο με παράσπιτο στις Πινακάτες, σε μία από τις πιο γραφικές και παραδοσιακές περιοχές του Πηλίου. Το χωριό Πινακάτες φημίζεται για την αυθεντική του αρχιτεκτονική, τα καλντερίμια του και τη μοναδική του ατμόσφαιρα. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 600 μέτρων, προσφέροντας μαγευτική θέα στο βουνό και ατελείωτη ηρεμία.

Η ιδιοκτησία αποτελείται από δύο κτίσματα: η κύρια κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με συνολική επιφάνεια 224 τ.μ. (112 τ.μ. ανά όροφο), ενώ η δεύτερη μονοκατοικία προσφέρει επιφάνεια 63 τ.μ. Το οικόπεδο των 498 τ.μ. εξασφαλίζει ανοιχτωσιά και ιδιωτικότητα και ανεμπόδιστη θέα στον ορεινό όγκο της περιοχής

Το χωριό Πινακάτες είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον όπου η παράδοση συναντά τη φυσική ομορφιά. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω αγροτικού δρόμου, με το αυτοκίνητο να φτάνει σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι, διευκολύνοντας τη μεταφορά των υλικών για την ανακατασκευή. Επίσης η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια και απο 2 γκαλντερίμια. Η κατοικία διαθέτει εσωτερική σκάλα και σκαλιά εισόδου.

Αυτή η μονοκατοικία προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να διαμορφώσουν το σπίτι των ονείρων τους σε ένα από τα πιο γοητευτικά χωριά του Πηλίου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.